Adidas Ace

Adidas Ace er en af de ultimative Adidas modeller. Denne støvle er designet til spilfordeleren – altså spilleren der kontrollerer og styrer holdet. En rigtig god støvle med mange kvaliteter. Er du spilleren som træneren altid kan stole på bærer holdet igennem kampene? Så kan Adidas Ace være den helt perfekte støvle til dig!

I maj 2015 overraskede Adidas stort set alle, da de valgte at sende alle deres tidligere fodboldstøvler på pension og erstatte dem med to nye siloer – Adidas Ace og Adidas X.

KØB DINE ADIDAS ACE FODBOLDSTØVLER BILLIGT HER ➜

De forskellige Adidas Ace

Herunder kan du se de forskellige Ace modeller som findes på markedet lige nu, samt hvor du finder disse fodboldstøvler billigst.

Adidas Ace 16.1
FG/AG Sort/Sølv/Gul
adidas ACE 16.1 FG-AG Sort-Sølv-Gul

Adidas Ace 16.1
SG Sort/Sølv/Gul
adidas ACE 16.1 SG Sort-Sølv-Gul

Adidas Ace 16.1
Primeknit FG/AG Sort/Sølv/Gul
adidas ACE 16.1 Primeknit FG-AG Sort-Sølv-Gul

Adidas Ace 16.1
Skind FG/AG Sort/Sølv/Gul
adidas ACE 16.1 Skind FG-AG Sort-Sølv-Gul

Adidas Ace 16.1
FG/AG Grøn/Pink/Sort
adidas ACE 16.1 FG-AG Grøn-Pink-Sort fodboldstøvler

Adidas Ace 16.1
Skind FG/AG Grøn/Pink/Sort
adidas ACE 16.1 Skind FG-AG Grøn-Pink-Sort fodboldstøvler

Adidas Ace 16.1
SG Grøn/Pink/Sort
adidas ACE 16.1 SG Grøn-Pink-Sort fodboldstøvler

Adidas Ace 16.1
Skind SG Grøn/Pink/Sort
adidas ACE 16.1 Skind SG Grøn-Pink-Sort fodboldstøvler

Adidas Ace 16.1
Primeknit FG/AG Grøn/Pink/Sort
adidas ACE 16.1 Primeknit FG-AG Grøn-Pink-Sort fodboldstøvler

Adidas Ace 16+
PureControl FG/AG Grøn/Pink/Sort
adidas ACE 16+ PureControl FG-AG Grøn-Pink-Sort fodboldstøvler

Spillere i Adidas Ace

En lang række af de store profiler i europæisk fodbold har valgt at spille i Adidas Ace fodboldstøvler. Herunder er liste nogle af disse, samt hvornår de er spottet med støvlerne på.

Mesut Özil (Tyskland)
Christoph Kramer (Bayern Leverkusen 2015)
Steven Gerrard (LA Galaxy 2015)
Jonjo Shelvey (Swansea 2015)
Stephen Naismith (Everton 2015)
Iker Casillas (Real Madrid)
David De Gea (Manchester United)
Julian Draxler (Wolfsburg)
Paul Pogba (Juventus)

Anmeldelse af Adidas Ace 15.1

Adidas Ace 15 fodboldstøvlen er en fodboldstøvle designet til playmakeren – han der styrer spillet og sætter holdet i scene. På mange måder overtager Adidas Ace den rolle, som Adidas Predator tidligere havde.

Udseende og design

På flere områder er der i udseendet ligheder med Adidas Predator støvlerne. Man kan derfor sige at det er tilbage til nogle af de gamle basale dyder med Adidas Ace fodboldstøvlerne. I den første model af Adidas Ace er farverne gul og sort valgt, men de klassiske 3 striber er holdt i hvid. Dette er en flot kombination af det klassiske Adidas design og et moderne touch.

Adidas Ace fodboldstøvlen er lavet med en sål der kombinerer FG og AG knopper. Dette sikrer at du kan bruge fodboldstøvlerne på begge disse underlag, men designet er ligeledes med til at sikre en optimal boldkontrol med sålen af fodboldstøvlen.

Vægt, størrelser og følelse

Når man holder Ace-støvlerne i hånden – og sammenligner med forgængeren Adidas Predator, så føles den nye model betydeligt lettere. Samtidig er der sket en forbedring omkring størrelserne, da Adidas Ace er blevet gjort en smule bredere end sin forgænger, der havde det problem at mange havde svært ved at passe dem i bredden.

På trods af at fronten på støvlen er lavet i tre lag, så føles den utroligt tynd og giver et rigtigt godt touch på bolden. Non Stop Grip teknologi er ligeledes med til at sikre, at boldkontrollerne er stort set den samme i tørt og vådt vejr.

Sålen på Ace-støvlen er relativt tynd i forhold til mange andre modeller, bl.a. forgængeren Predator, hvilket vi ser som en stor fordel. Dette gør nemlig, at støvlen fungerer optimalt fra starten og ikke skal spilles til først, som man ellers oplever med andre støvler.

Holdbarhed og beskyttelse

Adidas Ace består primært af syntetisk læder og er sat sammen af forskellige elementer, især på fronten af støvlen. Vi har ikke testet støvlen i lang nok til at se, om holdbarheden er som forventet. Ud fra materiale, design og beskrivelse bør den dog holde i lang tid, hvis støvlerne vedligeholdes ordentligt.

I forhold til beskyttelse af fod og ankel, så ligger Adidas Ace en smule under middel. Dette skyldes primært at støvlen er meget tynd hele vejen rundt, hvilket som nævnt giver andre fordele. Stabilisatoren i hælen trækker dog kraftigt i den modsatte retning og er med til at øge beskyttelsen.

Videoanmeldelse af Adidas Ace

Herunder kan du se en dansk anmeldelse af Adidas Ace. Vi mener at den dækker de primære egenskaber rigtig fint og vil derfor anbefale dig at se denne, hvis ikke du har læst ovenstående anmeldelse igennem.

De forskellige Adidas Ace typer

Selvom der findes mange specielle knopsystemer til forskellige typer udendørsbaner, så arbejder Adidas primært med 2 forskellige i forhold til deres Ace fodboldstøvler. Den ene af disse typerer dog en hybrid der både dækker almindelige faste græsbaner og kunstgræs.

Du skal derfor være opmærksom på, at du får valgt den rigtige type støvle til det rigtige underlag.

Adidas’s FG/AG fodboldstøvler

Det ene knopsystem på Ace støvlerne kaldes FG/AG. Dette er det omtalte “hybrid sysytem”, som dækker både almindelige faste græsbaner og kunstgræs.

FG/AG står for “Firm Ground/Artificial Grass” og navnet beskriver derfor meget godt hvad støvlerne er beregnet til.

Knopperne og undersiden er støvlerne er bygget til at kunne håndtere begge disse typer underlag – og med det danske klima er det også den mest brugte type. Især ved kraftig regn eller bløde baner er det dog anbefalelsesværdigt at kigge mod den anden type knopsystem som Adidas Ace laves med.

SG knopsystemet

SG står for “Soft Ground” og er støvlet designet til bløde overflader, f.eks. regnvåde græsbaner.

Disse støvler er lavet med længere og hårdere knopper, som giver et forbedret greb i den våde bane, når man sammenligner med “FG/AG”-støvlernes kortere knopper.

De længere og hårdere knopper bliver dog en ulempe så snart banerne er hårde og derfor er det en rigtig god ide både at have en FG/AG og en SG-støvle at skifte imellem.