Adidas Gloro

Adidas Gloro er Adidas’ bud på en moderne fodboldstøvle i et klassisk design. Den nye læderoverdel og tekniske design gør at den medtager en del af den nyeste teknologi, samtidig med at den er lavet i et flot klassisk design.

Den kan næsten ses som et forsøg på at opgradere den ellers urørlige Adidas Copa Mundial. Til sammenligning vejer Adidas Gloro ca. 100 gram mindre, hvilket høre med til historien om de opgraderede specifikationer.

KØB DINE ADIDAS FODBOLDSTØVLER BILLIGT HER ➜

De forskellige Adidas Gloro

Herunder kan du se de forskellige Adidas Gloro modeller som findes på markedet lige nu, samt hvor du finder disse fodboldstøvler billigst.

Adidas Gloro 16.1
FG Sort/Hvid
adidas Gloro 16.1 FG Sort-Hvid fodboldstøvler

Adidas Gloro 16.1
FG Hvid/Sort
adidas Gloro 16.1 FG Hvid-Sort fodboldstøvler

Adidas Gloro 16.1
FG Rød/Hvid
adidas Gloro 16.1 FG Rød-Hvid fodboldstøvler

En solid fodboldstøvle til en god pris

Med Gloro fodboldstøvlen fra Adidas har den tyske gigant valgt at udvikle en støvle der prismæssigt ligger sig under de noget dyrere premium modeller som Adidas Ace 16.1 og Adidas X 16.1. Kvaliteten taget i betragtning har man derfor mulighed for at gøre sig et rigtig fornuftigt køb her.

Adidas Gloro er lavet i den klassiske kænguru-læder overdel, men synetetiske elementer der sikre holdbarhed og lav vægt. Foretrækker du at spille i læderstøvler er Gloro-støvlen et rigtigt solidt og moderne alternativ til f.eks. Copa Mundial og Puma King.

Sammenligner man med de to nævnte klassikere, så får man med Gloro fodboldstøvlerne en lettere støvle med en pasform og sål der er bygget på nyere teknologi. Prisniveauet er nogenlunde det samme, men med Adidas Gloro får du ligeledes en række farve-alternativer som du ikke findes for de nævnte klassikere.

Hvilket underlag passer Adidas Gloro til?

Gloro-fodboldstøvlerne laves udelukkende som FG-støvler, hvilket betyder at de er designet til at spille på fast græsbaner.

FG-fodboldstøvler er de mest anvendte i Danmark – og alle spillere bør som minimum have et par FG-støvler i tasken. Vi anbefaler dog altid også at finde sig et par SG-fodboldstøvler at kunne supplere med, da disse har et langt bedre greb på regnsvåde og bløde baner.

Ved i første omgang udelukkende af lancere Gloro med FG-knopsystemet har Adidas valgt samme linie som de gjorde for forgængeren Copa Mundial. Her findes SG-pendanten World Cup dog også – og på samme måde kan det forventes af Gloro-kollektionen senere udvides med SG-støvler.