Adidas Messi

Adidas Messi er en af de ultimative Adidas modeller og er designet til spilleren der ikke har nogle grænser – ligesom Lionel Messi. Adidas Messi støvlen kombinerer de bedste ting fra Adidas Ace og Adidas X støvlerne. Dermed fungerer Adidas Messi fodboldstøvlen perfekt til spilleren som både kan være spilfordeler og gøre det uventede.

KØB DINE ADIDAS MESSI FODBOLDSTØVLER BILLIGT HER ➜

De forskellige Adidas Messi

Herunder kan du se de forskellige Adidas Messi modeller som findes på markedet lige nu, samt hvor du finder dem billigst.

Adidas Messi 15.1
FG/AG Sort/Grøn/Rød
adidas Messi 15.1 FG-AG Sort-Grøn-Rød

Adidas Messi 15.1
FG/AG Hvid/Blå
Adidas Messi 15.1 FG-AG Hvid-Blå fodboldstøvler

Spillere i Adidas Messi

Flere profiler i europæisk fodbold har valgt at spille i Adidas Messi fodboldstøvler. Herunder er liste nogle af disse, samt hvornår de er spottet med støvlerne på.

Lionel Messi (FC Barcelona 2015)
James Wilson (Manchester United 2015)

Anmeldelse af Adidas Messi

Der er her tale om en fodboldstøvle i toppen af det man finder på markedet. Sammen med Adidas Ace og Adidas X udgør Adidas Messi topmodellerne blandt Adidas’ fodboldstøvler.

Da Adidas i 2015 valgte at lægge deres gamle modeller på hylden, og udvikle på to nye siloer, kunne man ikke komme uden om at der skulle være en model udviklet til verdens bedste fodboldspiller. Derfor lavede man også en tredje silo, da man, som Adidas selv udtrykket det, ikke kan sætte Messi i bås som spillertype – han er noget helt unikt og fortjente en unik støvle.

Der har i udviklingen af denne støvle været fokuseret på primært to områder: Eksplosivtiet og boldkontrol. To egenskaber der kendetegner Lionel Messi og som naturligvis også skal afspejles i hans fodboldstøvler. Adidas Messi-fodboldstøvlerne er derfor især noget for dig, hvis du er den offensive spiller som kan holde på bolden og ikke er bange for at udfordre.

Videoanmeldelse af Adidas Messi

Herunder ses en dansk anmeldelse af Adidas Messi fodboldstøvlen som dækker en stor del af de egenskaber fodboldstøvlen indeholder.

Lionel Messi og hans valg af fodboldstøvler

I hans unge dage hos Barcelona valgte han ikke at indgå en sponsoraftale og kunne derfor frit vælge hvilke fodboldstøvler han ønskede at spille med. I perioden frem til 2006, hvor Messi indgik sin første store aftale med Adidas, så man ham derfor oftest spille i forskellige modeller af Nike fodboldstøvler.

Da Messi indgik aftalen med Adidas begyndte han at spille med forskellige fodboldstøvler fra F50-kollektionen. Han blev da også hurtigt den primære ambassadør for F50-støvlerne og fik flere udgaver specialdesignet.

I 2015 skete der så det, som næsten var uundgåeligt med så stor en stjerne som Messi. Adidas lancerede en helt ny kollektion i den argentinske boldkunsters navn. Adidas Messi kollektionen var født og siden da har Messi naturligvis spillet i forskellige udgaver af denne model.