Lyserøde fodboldstøvler

Se hvilke lyserøde fodboldstøvler der lige nu findes på markedet ved at klikke på nedenstående link:

KØB LYSERØDE FODBOLDSTØVLER BILLIGT HER!

Når du klikker på knappen vil du se en list over de fodboldstøvler, som pt. findes i en udgave hvor den primære farve er lyserød. De forskellige producenter skifter ofte farverne på deres udvalg, så vores liste er et godt sted at holde sig opdateret på, hvilke modeller der pt. findes som lyserøde fodboldstøvler.

De store spillere har et par lyserøde fodboldstøvler

Det er efterhånden blevet meget almindeligt for de største fodboldspillere at spille i lyserøde fodboldstøvler. Spillere som Cristiano Ronaldo, David Luiz, Edison Cavani, Angel de Maria – og vores egen Nicklas Bendtner – er nogle af foregangsmændene.

Det er især Nike der gennem tiden har lanceret kollektioner eller specialpakker med lyserøde fodboldstøvler. Puma har også i perioder været godt med på dette, men historisk har det dog primært været fodboldspillere med en Nike aftaler, der har spillet i lyserøde fodboldstøvler.

Lyserøde fodboldstøvler og ’Breast Cancer Awareness’

Hvert år fungerer oktober som ”Breast Cancer Awareness Month”. Hvis ikke man bemærke det andre steder, eller på anden måde, så skal man bare se en fodboldkamp fra en af de større europæiske ligaer.
Lyserød er blevet symbolet på denne kampagne og de seneste år har de professionelle fodboldspillere taget kampagnen og farven til sig i oktober. Derfor kan man i oktober se kampe hvor der stort set kun bliver spillet i lyserøde fodboldstøvler.

I en del år har man set noget tilsvarende i de amerikanske sportsligaer, f.eks. NFL. Her holder man sig dog ikke udelukkende til lyserøde fodboldstøvler. Mange spillere ses spille med lyserøde handsker, svedbånd og lignende. Man kan derfor sagtens forestille sig, at man i fremtiden også ser endnu flere lyserøde farver i de europæiske fodboldligaer i oktober.

Skil dig ud med lyserøde fodboldstøvler

Selvom flere og flere af de professionelle spiller i lyserøde fodboldstøvler, så har det ikke helt smittet lige så meget af på serie-rækkerne i Danmark. Det er derfor stadigvæk muligt at skille sig ud med et par lyserøde fodboldstøvler som almindelig spiller. Hvis du har opbygget en lille samling støvler, men endnu ikke har et par lyserøde, så vil det helt sikkert være et godt supplement.

Når jeg tropper op i mine lyserøde fodboldstøvler i serie 3, så er det i hvert fald sjældent jeg oplever andre spillere med lignende støvler. Det giver mig lige et ekstra kick – og med et par gode aktioner kommer jeg hurtigt til at føle mig som De Maria eller Cavani.

Eksempler på lyserøde fodboldstøvler

Gennem tiden har der været mange eksempler på fodboldstøvler hvor den primære farve har været lyserød. Herunder er vist et par eksempler på gamle modeller af denne slags:

Lyserøde fodboldstøvler fra Puma

Puma er et af de mærker som gennem tiden har lavet en lang række fodboldstøvler i lyserød. Et eksempel på dette er Puma evoSPEED SL FG Pink som blev lanceret i 2015. En rigtig god fodboldstøvler som ikke alene kunne give dig lidt ekstra fart, men som ligeledes kunne hjælpe dig med at skille dig ud.

Lyserøde fodboldstøvler fra Puma

Ronaldos lyserøde fodboldstøvler

Nike har ligeledes lavet en del forskellige lyserøde fodboldstøvler gennem tiden. Flere af dem er lavet som Ronaldo-modeller i Mercurial-kollektionen.

Lyserøde fodboldstøvler fra Nike

Ovenstående Nike Mercurial Superfly blev nærmest ikoniske da Ronaldo spillede med dem over en længere periode i 2015. Du kan f.eks. læse mere om Nike Mercurial Superfly fodboldstøvlerne på Nikes hjemmeside.