Neymars fodboldstøvler – spil i de samme fodboldstøvler som stjernerne

Kunne du tænke dig at spille i Neymars fodboldstøvler? Så hjælper vi dig her med at finde det helt rigtige par.

SE OG KØB NEYMARS FODBOLDSTØVLER HER!
NIKE HYPERVENOM PHANTOM

Gennem snart 10 år har Neymar spillet i fodboldstøvler lavet af Nike. Neymars fodboldstøvler har gennem årene været forskellige modeller, men siden 2013 har hans foretrukne fodboldstøvler været Nike Hypervenom.

Neymars fodboldstøvler gennem tiden

Som nævnt har Neymar gennem tiden foretrukket foreskellige modeller af Nikes fodboldstøvler – og her giver vi en kort gennemgang af hans mest foretrukne.

Neymars fodboldstøvler på ungdomsholdet i Santos

Tilbage i 2007 da den unge Neymar stadigvæk huserede på ungdomsholdet i brasilianske Santos, er der taget billeder af ham i den første udgave af Nikes Air Zoom Total 90 Laser fodboldstøvler.

Denne model udvikles ikke længere af Nike, men i en kortere periode var dette Neymars foretrukne fodboldstøvler.

Neymars fodboldstøvler fra 2008 til 2012

I perioden fra 2008 til 2012 gennemgik Neymar en fantastisk rejse på flere plan. Under hele denne rejse havde han selskab af et par særlige fodboldstøvler, nemlig Nike Mercurial.

Neymars fodboldstøvler havde her taget et skridt op af stigen, da de nyudviklede Nike Mercurial på flere måder var et par banebrydende fodboldstøvler. På banen viste Neymar også denne kvalitet, hvilket både bragte han ind i landsholdsvarmen og senere en tur til FC Barcelona. Om Neymars fodboldstøvler kan tilskrives denne succes er nok tvivlsomt, men der er ingen tvivl om, at Neymar har været meget tilfreds med Nike Mercurial.

En ny model og signaturstøvler

I 2013 blev Neymars fodboldstøvler skiftet fra Nike Mercurial til Nike Hypervenom – en fodboldstøvle der på mange plan understøtte Neymars evner på fodboldbanen.

Neymar har også givet uvurderlige input til Nike i forbindelse med udviklingen af Nike Hypervenom fodboldstøvlerne. Dette har været med til, at Neymar i dag er en af de vigtigste ambassadører for Nike og deres Hypervenom fodboldstøvler. Samarbejdet kulminerede indtil videre i 2015, hvor Neymars fodboldstøvler fik nyt udseende. Neymar og Nike udvikle nemlig i samarbejde en signaturstøvle (Liquid Diamond), som Neymar ofte ses spille med i dag.

Hvilke egenskaber har Neymars fodboldstøvler?

Neymars fodboldstøvler (Nike Hypervenom) har en lang række egenskaber som fremhæver hans sublime evner på en fodboldbane.

Nike Hypervenom er en meget alsidig fodboldstøvle, som især giver en fantastisk balance og boldkontrol. Nike Hypervenom Phantom er samtidig en model der giver en utrolig støtte til anklerne, hvilket både er med til at give balance, men ligeledes beskytter. Dette kan især være en fordel for spillere som udfordrer meget og ofte bliver udsat for taklinger.