Nike Hypervenom Phantom

Nike Hypervenom fodboldstøvlerne produceres og sælges ikke længere, men Nike har erstattet modellen med de nye Nike Phantom Venom fodboldstøvler.

———— Herunder ser du vores gamle artikel om Nike Hypervenom Phantom ————

Nike Hypervenom Phantom giver den optimale boldkontrol og føling. Dette er også en del af grunden til, at spille som Rooney, Lewandowski, Isco og Neymar har valgt at spille i Nike Hypervenom fodboldstøvler. Er du spilleren det kan lave det utilregnelige og drive gæk med modstanderne, så kunne Nike Hypervenom Phantom være et rigtig godt valg.

De forskellige Nike Hypervenom Phantom

Herunder kan du se de forskellige Nike Hypervenom Phantom modeller som findes på markedet lige nu, samt hvor du finder disse fodboldstøvler billigst.

Nike Hypervenom Phantom II
Neymar Jr FG Sort/Rød/Hvid
Nike Hypervenom Phantom II Neymar Jr FG Sort-Rød-Hvid fodboldstøvler

Nike Hypervenom Phantom II
Neymar Jr AG Sort/Rød/Hvid
Nike Hypervenom Phantom II Neymar Jr AG Sort-Rød-Hvid fodboldstøvler

Nike Hypervenom Phantom II
FG Bronze/Sort/Grøn
Nike Hypervenom Phantom II FG Bronze-Sort-Grøn fodboldstøvler

Nike Hypervenom Phantom II
AG Bronze/Sort/Grøn
Nike Hypervenom Phantom II AG Bronze-Sort-Grøn fodboldstøvler

Nike Hypervenom Phantom II
SG-PRO Bronze/Sort/Grøn
Nike Hypervenom Phantom II SG-PRO Bronze-Sort-Grøn fodboldstøvler

Nike Hypervenom Phantom II
Skind Tech Craft FG Sand/Sort/Neon
Nike Hypervenom Phantom II Skind Tech Craft FG Sand-Sort-Neon

Nike Hypervenom Phantom II
Skind Tech Craft AG Sand/Sort/Neon
Nike Hypervenom Phantom II Skind Tech Craft AG Sand-Sort-Neon

Nike Hypervenom Phantom II
Skind Tech Craft SG-PRO Sand/Sort/Neon
Nike Hypervenom Phantom II Skind Tech Craft SG-PRO Sand-Sort-Neon

Spillere i Nike Hypervenom Phantom

En lang række af de store profiler i europæisk fodbold har valgt at spille i Nike Hypervenom Phantom fodboldstøvler. Herunder er liste nogle af disse, samt hvornår de er spottet med støvlerne på.

Harry Kane (Tottenham Hotspur 2015)
Neymar (FC Barcelona 2015)
Robert Lewandowski (Bayern München 2015)

Anmeldelse af Nike Hypervenom Phantom

Herunder finder du en god overordnet anmeldelse af Nike Hypervenom Phantom II. Denne anmeldelse giver dig et indblik i det første indtryk og følelsen ved at spille i Nike Hypervenom Phantom.

Hvis ikke du er helt sikker på, om Nike Hypervenom Phantom er den rette støvle til dig endnu, så læs videre herunder.

FG, AG eller SG-PRO? Hvilken Nike Hypervenom Phantom skal jeg vælge?

Ovenfor vil du ved hver model kunne se at der står enten FG, AG eller SG-PRO. Disse tre typer fodboldstøvler er egnet til forskellige forhold og underlag – og vi har herunder beskrevet dem alle 3.

Nike Hypervenom Phantom FG

FG knopperne er beregnet til den naturlige græsbane. Alle fodboldspillere bør derfor som minmum have en FG fodboldstøvle som en del af deres udstyr.

Nike Hypervenom Phantom AG

AG knopperne er fremstillet specielt til kunstgræsbaner. I et land som Danmark, hvor vintersæsonen for mange består af træninger og kamp på kunstgræs, så vil det være en god ide at supplere din støvlesamling med en AG støvle. Dette kunne f.eks. være en af Nike Hypervenom Phantom AG støvlerne.

Nike Hypervenom Phantom SG-PRO

SG-PRO knopperne er specielt designet til bløde baner – primært regnvåde græsbaner. Især i løbet af efteråret kan man opleve at en stor del af træningen og kampe spille på våde og bløde baner og her giver SG-PRO knopperne det bedste greb i banen.

Hvilke Nike Hypervenom findes der?

Nike har lavet forskellige udgaver af Nike Hypervenom støvlerne, hvor Nike Hypervenom Phantom er støvlerne i bedste kvalitet og med fleste egenskaber. Det vil altså sige, at Phantom-støvlerne er de helt rigtige støvler for dig, som vil være den bedste spiller du kan blive.

Vi har herunder listet nogle af de forskellige udgaver og givet en kort beskrivelse af dem.

Nike Hypervenom Phantom

Som nævnt er Phantom kongen blandt Nike Hypervenom modellerne. Dette er modellen som har alle de kvaliteter spillerne på højeste niveau drømmer om. Hypervenom Phantom er designet til spillerne der kan gøre det utilregnelige og dominere banen. Er det dig?

Nike Hypervenom Phatal

Nike Hypervenom Phatal fodboldstøvlen har flere af de samme egenskaber som Phantom-modellen, men den ligger dog samlet set et stykke under. Styrkerne ved denne støvle er, at den er en smule billigere end topmodellen, samtidig med at dens udseende er stort set det samme. På denne måde kan du stadigvæk ligne spillere som Lewandowski og Neymar, uden at skulle købe den dyreste model.

Nike hypervenom Phelon

Med denne støvle får du stort set det samme udseende som på Phantom modellen og kan derfor komme til at ligne superstjerne som spiller i denne, f.eks. Wayne Rooney fra Manchester United. Prisen er en del lavere en de to førnævnte modeller, men denne fodboldstøvle indeholder dog heller ikke helt de samme egenskaber.

Hvad siger Nike om denne fodboldstøvle?

Ønsker du at læse hvad Nike selv siger om Hypervenom Phantom støvlen, samt se deres præsentation med Neymar, så se mere på på Nikes officielle hjemmeside.

Som Nike selv vælger at formulere det, så er Nike Hypervenom Phantom en støvle der giver dig “deadly agility”. Fart, kraft og eksplosivitet er nogle af de elementer Nike slår på i markedsføringen af denne støvle – og når man først har prøvet den mærker man også tydeligt at det er disse elementer udviklerne af støvlen har haft fokus på.

Har du samme spillestil som Neymar – eller prioriterer du bare de samme kvaliteter i en fodboldstøvle – så kan Hypervenom-fodboldstøvlerne meget vel vise sig at være de helt rette for dig.