Nike Magista Obra

Nike Magista Obra fodboldstøvlerne produceres og sælges ikke længere, men Nike har erstattet modellen med de nye Nike Phantom Vision fodboldstøvler.

———— Herunder ser du vores gamle artikel om Nike Magista Obra ————

Nike Magista Obra er stoppet med den nyeste teknologi. Denne fodboldstøvle er lavet med fokus på playmakeren på holdet. En playmaker har altid brug for 100% boldkontrol og fuld bevægelighed. Er du denne type spiller, så er Nike Magista Obra et perfekt valg.

De forskellige Nike Magista Obra

Herunder kan du se de forskellige Nike Magista Obra modeller, som findes på markedet lige nu, samt hvor du finder dem billigst.

Nike Magista Obra
FG Lilla/Turkis/Sølv
Nike Magista Obra FG Lilla-Turkis-Sølv fodboldstøvler

Nike Magista Obra
SG-PRO Lilla/Turkis/Sølv
Nike Magista Obra SG-PRO Lilla-Turkis-Sølv fodboldstøvler

Nike Magista Obra
FG Sølv/Sort
Nike Magista Obra FG Sølv-Sort fodboldstøvler

Nike Magista Obra
AG Sølv/Sort
Nike Magista Obra AG Sølv-Sort fodboldstøvler

Nike Magista Obra
Skind Tech Craft FG Sand/Sort/Neon
Nike Magista Obra Skind Tech Craft FG Sand-Sort-Neon

Nike Magista Obra
Skind Tech Craft AG Sand/Sort/Neon
Nike Magista Obra Skind Tech Craft AG Sand-Sort-Neon

Nike Magista Obra
Skind Tech Craft SG-PRO Sand/Sort/Neon
Nike Magista Obra Skind Tech Craft SG-PRO Sand-Sort-Neon fodboldstøvler

Spillere i Nike Magista Obra

En lang række af de store profiler i europæisk fodbold har valgt at spille i Nike Magista Obra fodboldstøvler. Herunder er liste nogle af disse, samt hvornår de er spottet med støvlerne på.

James McCarthy (Everton 2015)
Paul Pogba (Juventus 2014, Juventus 2015)

Anmeldelse af Nike Magista Obra

Der findes et hav af anmeldelser af de fleste fodboldstøvler og dette er også tilfældet for Nike Magista Obra. Det er normalt svært at finde ud af hvor man skal starte og slutte, men det vil vi gerne hjælpe med at give svaret på.

Vi anbefaler at du starter med at se nedenstående anmeldelse af Nike Magista Obra fodboldstøvlen, da den giver en rigtig god forklaring af den fornemmelse og følelse det giver at spille med støvlen. Derefter kan du tage hul på vores beskrivelse af de mere tekniske aspekter og tanker bag støvlen, som du finder i teksten som ligger umiddelbart under videoen:

En unik fodboldstøvle blev introduceret

Da Nike Magista Obra første gang så dagens lys var design og tankegang helt banebrydende og nyskabende. Mange har siden forsøgt at gøre Nike kunsten efter, men Nike Magista Obra er stadigvæk en helt unik fodboldstøvle.

Nike Magista Obra er en af de mest fantasifulde topmodeller på markedet. Dette skyldes bl.a. støvlens strikoverdel og “mid-cut” krave. Disse to elementer er designet til at sikre din fod den følelse og nærhed med støvlen. Da Nike Magista Obra fodboldstøvlen har en pasform der minder om en sok, og den samtidig er utrolig let og lækker, så giver den næsten en følelse af, at fod og fodboldstøvle går i et med hinanden. Inden Nike introducerede Magista-serien var dette noget mange topspillere efterspurgte – og som den måske første fodboldstøvle leverede Magista Obra virkelig på dette punkt.

Nike har valgt at benytte “Flyknit”-teknologien til udvikligen af Nike Magista Obra og dette er en teknologi der tidligere er blevet brugt i mange år til Nikes løbesko. At tage teknologien fra løbesko og overfører den til fodboldstøvler har gjort Magista Obra speciel på mange punkter. Dette har også været med til at give den en ekstremt lave vægt som ikke mange andre fodboldstøvler kommer under.

Hvorfor skal du vælge en Nike Magista Obra fodboldstøvle?

Der er selvfølgelig flere faktorer som spiller ind, når du skal beslutte om Magista Obra-støvlerne er noget for dig.

En af de vigtigste ting du skal overveje er, om du som spillertype passer godt til denne fodboldstøvle. Nike har primært udviklet støvlen til spilfordeleren, men dette betyder ikke nødvendigvis at den kun er god for spilfordelere. Der findes en række andre spillertyper som den passer lige så godt til. Dette kan f.eks. være centerforsvarerne der er god til at holde på bolden, trække lidt med frem og tage del i den første del af det opbyggende spil.

En anden type som denne støvle ligeledes passer godt til er angriberen som er god med ryggen til målet. Det kan altså f.eks. være den fysisk stærke angriber som kan holde på bolden og fordele den, når den bliver spillet op på ham.

Ens for de nævnte spillertyper er det nemlig at boldkontrol er noget af det vigtigste – og det er netop på dette område at Nike Magista Obra har sine helt store fordele.