Ronaldos fodboldstøvler – spil i de samme fodboldstøvler som stjernerne

Kunne du tænke dig at spille i Ronaldos fodboldstøvler? Så hjælper vi dig her med at finde det helt rigtige par.

SE OG KØB RONALDOS FODBOLDSTØVLER HER!
NIKE MERCURIAL SUPERFLY

Ronaldos fodboldstøvler har efterhånden været Nike Mercurial i en længere årrække. Han foretrækker som oftest at spille i Superfly udgaven, som bl.a. bringer egenskaber som fart og præcision, men ligeledes giver en rigtigt god beskyttelse af anklerne.

Hvilke egenskaber har Ronaldos fodboldstøvler?

De elementer som Ronaldo vægter højt i et par fodboldstøvler afspejler sig godt i hans spillestil og evner. Han er meget boldbesiddende, bevæger sig hurtigt og har en sublim boldkontrol. Ronaldos fodboldstøvler skal derfor understøtte alle disse områder – og Nike Mercurial Superfly er en fodboldstøvle der rammer rigtigt godt på disse punkter.

Er du samme spilletype som Ronaldo – eller stræber efter at blive det – så kan vi helt klart anbefale Ronaldos fodboldstøvler (Nike Mercurial Superfly). Der er primært en grund til at han gennem flere år har valgt at spille i disse fodboldstøvler: De er med til at få det bedste ud af hans evner og kvaliteter.

Det sublime spark – skyldes det teknik eller fodboldstøvlerne?

Ronaldo er måske kendt som den mest atletiske og alsidige fodboldspiller i verden, men han er ikke mindst også kendt for sin fantastiske sparketeknik.

Ronaldos fodboldstøvler er derfor selvfølgelig også valgt ud fra at de kan understøtte denne kvalitet. Nike Mercurial Superfly findes i flere udgaver, bl.a. både i en udgave med læderoverdel og en med syntetisk materiale. Fælles for de to er det dog, at de er designet til at give en god følelse og kontrol med bolden.

Selvfølgelig gør det dig ikke til en frisparksskytte på Ronaldos niveau, bare fordi du spiller i samme fodboldstøvler. Et par solide fodboldstøvler som disse giver dig dog et udgangspunkt som man ikke skal undervurdere. Når fodboldstøvlerne er på plads handler det ”bare” om træning – masser af træning.

Andre professionelle som spiller i Ronaldos fodboldstøvler

Det er ikke kun Ronaldo som har kastet sin kærlighed over Nike Mercurial fodboldstøvlerne. En række andre professionelle fodboldspillere har også valgt denne alsidige fodboldstøvle som deres foretrukne.

Der kan i nyere tid nævnes en længere række fodboldspillere, som har valgt at spille i samme fodboldstøvler som Ronaldo. Vi kan bl.a. nævne Nicklas Bendtner, som både i Arsenal, Juventus, Wolfsburg og på landsholdet har spillet i Nike Mercurial fodboldstøvler. Som nævnt er Ronaldos fodboldstøvler oftest Superfly-udgaven, hvilket også er den udgave Nicklas Bendtner oftest spiller i. De er også begge ofte set spille i en lyserød udgave, men sammenligningen af de to spillere stopper nok her – selvom Bendtner nok vil mene noget andet.

Fra udlandet kan blandt andre nævnes Alexis Sanchez (Arsenal), Bacary Sagna (Manchester City) og Javier Hernandez (Manchester United).