Adidas fodboldstøvler

I foråret 2015 blev alle de klassiske Adidas fodboldstøvler udskiftet med to nye serier – Adidas Ace og Adidas X. Disse støvler er udviklet til de to forskellige typer fodboldspillere som Adidas har defineret der findes. Derudover har de fastholdt deres Messi-serier, da den han som de siger er i en klasse for sig selv og ikke kan kategorisere som alle andre.

KØB DINE ADIDAS FODBOLDSTØVLER BILLIGT HER ➜

Adidas fodboldstøvler

Læs anmeldelser og beskrivelser af de forskellige Adidas fodboldstøvler her:

Adidas Ace
Adidas X
Adidas Messi
Adidas Copa Mundial
Adidas Gloro

Det klassiske og det nye teknologiske

Adidas fodboldstøvler er blandt andet kendt på grund af de klassiske Copa Mundial og World Cup støvler. Der er ingen tvivl om, at dette er de fodboldstøvler i verdenshistorien som har holdt sig populære og brugbare i længst tid. Klassiske fodboldstøvler i skind er derfor et område, hvor Adidas er helt i særklasse.

Adidas fodboldstøvler i kunstmaterialer har dog gennem de senere årtier vundet mere og mere frem på markedet – og i dag kan de også udfordre Nike på dette område.

De nye Adidas fodboldstøvler

Da Adidas introducerede Adidas Ace og Adidas X var det den største ændring nogensinde, som Adidas har introduceret i deres kollektioner af fodboldstøvler. For samtidig med at disse to nye serier blev introduceret, blev det samtidig annonceret at alt fremtidig udvikling vil ligges i de nye modeller og vi derfor ikke kommer til at se nye udgaver af f.eks. Adidas F50 og Adidas Predator.

Adidas er meget ambitiøse med deres nye serier og præsentationen af disse, så der er ingen grænser for, hvad vi kan håbe at se fra Adidas og deres fodboldstøvler.

De klassiske Adidas fodboldstøvler

Som skrevet tidligere er Copa Mundial og World Cup nogle af de største klassikere indenfor fodboldstøvler. Dette er måske en af årsagerne til, at Adidas også har valgt at lave udgaver af deres nye serier i skind.

For mange, som altid har spillet i fodboldstøvler lavet af skind, kan det blive en hel religion at skulle spille i fodboldstøvler af sind. Dette marked holder Adidas derfor både godt i live og fast i, ved forsat at introducere denne klassiske form for fodboldstøvle.

Historiske Adidas fodboldstøvler

Herunder finder du nogle af de historiske Adidas fodboldstøvler som ikke længere udvikles og produceres.

Adidas F50 Adizero
Adidas Primeknit

Du kan på de enkelte sider finde billeder og beskrivelser af fodboldstøvlerne, som stammer tilbage fra da støvler stadigvæk var i produktion.

Adidas fodboldstøvler