New Balance fodboldstøvler

Du kommer uden tvivl til at se flere og flere par New Balance fodboldstøvler på banerne i fremtiden. Dette gælder både blandt de professionelle, men ligeledes på banerne i de danske serier. New Balance har besluttet sig for at blive en af de store spillere på markedet for fodboldstøvler – og denne beslutning bakker de op med fede fodboldstøvler og topspillere til at repræsentere dem.

KØB DINE NEW BALANCE FODBOLDSTØVLER BILLIGT HER ➜

New Balance fodboldstøvler

Spillere i New Balance fodboldstøvler

New Balance har med deres fodboldstøvler – og teamwear – satset stort i markedsføringen og sikret sig et samarbejde med flere store klubber og spillere.

Både igennem testfasen, lanceringen og markedsføringen af New Balance Visaro støvlerne blev der brugt en række profiler fra især Premier League.

Aaron Ramsey (Arsenal), Marouane Fellaini (Manchester United), Sami Nasri og Vincent Kompany (Manchester City) er blandt de spillere som er blevet brugt til at introducere de nye New Balance fodboldstøvler.

New Balance fodboldstøvler til den brede fod

Som en af de eneste sportsmærker i verden har New Balance valgt at lancere udgaver af deres fodboldstøvler specielt designet til spillere med brede fødder. Vi har gennem tiden fået mange forespørgsler fra spillere, som oplever bredden på deres fødder som et problem, og dette har New Balance forsøgt at imødegå.

New Balance har derfor valgt at lancere deres nye fodboldstøvler i to forskellige udgaver – en til den almindelige fod og en til den lidt bredere fod. Dette er helt sikkert et stærkt initiativ, som allerede er blevet taget godt imod af fodboldverdenen.

Fodboldstøvler til gode priser

Prismæssigt ligger New Balance fodboldstøvler et stykke under støvler fra mærker som Adidas og Nike. Da kvaliteten på New Balances fodboldstøvler har vist sig at kunne konkurrere med nogle af markedets bedste støvler, så får du her rigtig god værdi for pengene.