Nike fodboldstøvler

Nike har valgt parallelt at udvikle en række forskellige serier fodboldstøvler, som alle finde i forskellige udgaver, med forskellig kvalitet og pris.

KØB DINE NIKE FODBOLDSTØVLER BILLIGT HER ➜

Nike fodboldstøvler

Herunder kan du se en liste over topmodellerne indenfor Nike fodboldstøvler. For hver af disse findes der en række forskellige farver og typer, som du kan se, købe og læse om ved at klikke på navnet:

Nike Hypervenom Phantom
Nike Magista Obra
Nike Mercurial Superfly
Nike Tiempo Legend
Nike Premier

Nike fodboldstøvler er højeste klasse

Nike fodboldstøvler har igennem mange år været nogle af de allerbedste på markedet. De tog tidligt føringen på markedet for fodboldstøvler i kunstmaterialer og selvom Adidas er kommet godt med, så mener mange stadigvæk at Nike er kongerne indenfor dette område.

Med de typer Nike fodboldstøvler som findes her på siden, så er du garanteret nogle af de mest udviklede og letteste fodboldstøvler på markedet.

Løbende opdatering af udgaverne

Nike laver løbende en opdatering af de enkelte serier. Nike sørger bl.a. løbende for at udvikle støvlerne og introducere nye generationer af støvlerne, f.eks. er Nike Hypervenom Phanton nu nået til anden generationer, som er både bedre og lettere end den første.

Ud over at udvikle nye generationer indenfor de forskellige serier, så introduceres der også løbende nye farver til de eksisterende Nike fodboldstøvler. Dette sker oftest med enkelte tilføjelser eller udskiftninger, men i foråret 2015 introducerede Nike f.eks. deres Silver Storm Pack der indeholdt hele 7 nye udgaver af de eksisterende modeller – alle i sølv.

Nike fodboldstøvler – Silver Storm Pack

Nikes ”Silver Storm Pack” er et eksempel på, at Nike formår at lave en introduktion af nye farver som er gennemført og dækker alle deres 4 primære serier. I alt blev der introduceret 7 nye Nike fodboldstøvler – og disse kombinerede alle sølv med en af de eksisterende klare farver.

Af støvlerne i Nike ”Silver Storm Pack” vil vi nok vælge af fremhæve Nike Mercurial Superfly udgaven, da den med kombinationen af sølv og lyserød ikke bare rammer en flot støvle, men også mange af de trends der er ses blandt de bedste fodboldspillere.

Nike fodboldstøvler gennem årene

Gennem årene er der sket meget med fodboldstøvlerne fra Nike. Herunder er vist en kortere fortælling om historien og udviklingen af Nike fodboldstøvler.

The Nike

I 1971 introducerede Nike deres første fodboldstøvle. Dette blev rent faktisk det første stykke fodboldtøj med den berømt Nike swoosh på. Støvlen kom til at hedde “The Nike” og den viste sig ikke at være særligt holdbar – især i kulde og regnvejr.

På grund af de svære forhold, som fodboldstøvler benyttes under, valgte Nike i en årrække at fokusere på at udvikle sko til andre sportsgrene som løb, tennis og basketball.

Nike Mercurial

I 1997 begyndte Nike at teste de første fodboldstøvler udviklet i syntetisk læder. Dette viste sig at være en stor succes og allerede året efter spillede brasilianske Ronaldo med de nyudviklede Mercurial støvler til VM i Frankrig.

Nike fodboldstøvler idag

I dag findes der en række aktive fodboldstøvle-modeller, som løbende udvikles og produceres af Nike. Disse er:

Nike FC247
Nike FootballX
Nike Hypervenom
Nike Magista
Nike Mercurial
Nike Premier
Nike Tiempo

Indenfor hver af disse modeller findes en række forskellige udgave og variationer. Der findes udgaver i forskellig kvalitet, prisniveau, farver – og ligeledes variationer beregnet til forskelligt underlag.

Nike fodboldstøvler grå