Nike Tiempo fodboldstøvler

Nike Tiempo Legend er en af Nike mest populære støvler. Det er en støvle i super kvalitet, flot design og til en overkommelig pris. Topmodellen blandt Nike Tiempo støvlerne er Nike Tiempo Legend V ACC – en støvle lavet i kænguruskind der tørrer fødderne 24% hurtigere end sin forgænger.

KØB DINE NIKE TIEMPO FODBOLDSTØVLER BILLIGT HER ➜

De forskellige Nike Tiempo Legend fodboldstøvler

Herunder kan du se de forskellige Nike Tiempo Legend modeller som findes på markedet lige nu, samt hvor du finder disse fodboldstøvler billigst.

Nike Tiempo Legend 6
FG Rød/Sølv
Nike Tiempo Legend 6 FG Rød-Sølv fodboldstøvler

Nike Tiempo Legend 6
SG-PRO Rød/Sølv
Nike Tiempo Legend 6 SG-PRO Rød-Sølv fodboldstøvler

Nike Tiempo Legend 6
FG Sort/Hvid/Guld
Nike Tiempo Legend 6 FG Sort-Hvid-Guld fodboldstøvler

Nike Tiempo Legend 6
AG Sort/Hvid/Guld
Nike Tiempo Legend 6 AG Sort-Hvid-Guld fodboldstøvler

Nike Tiempo Legend 6
SG-PRO Sort/Hvid/Guld
Nike Tiempo Legend 6 SG-PRO Sort-Hvid-Guld fodboldstøvler

Nike Tiempo Legend 6
FG Hvid/Sort/Orange
Nike Tiempo Legend 6 FG Hvid-Sort-Orange fodboldstøvler

Nike Tiempo Legend 6
AG Hvid/Sort/Orange
Nike Tiempo Legend 6 AG Hvid-Sort-Orange fodboldstøvler

Nike Tiempo Legend 6
SG-PRO Hvid/Sort/Orange
Nike Tiempo Legend 6 SG-PRO Hvid-Sort-Orange fodboldstøvler

Spillere i Nike Tiempo Legend

En hel del profiler i de store ligaer har valgt at spille i Nike Tiempo Legend fodboldstøvler. Herunder er liste nogle af disse, samt hvornår de er spottet med støvlerne på.

Graham Gano (Kicker for NFL-holdet Carolina Panthers 2015)
Robert Huth (Leicester City 2015)
Hugo Lloris (Tottenham 2015)
Christian Benteke (Liverpool 2015)

Anmeldelse af Nike Tiempo Legend

Hvis du ønsker en læder-fodboldstøvle som kombinere det klassiske med noget af den nyeste teknologi, så er Tiempo fodboldstøvlerne fra Nike et rigtig godt bud. På nuværende tidspunkt er Nike nået til den 5. udgave af Tiempo fodboldstøvlerne – og hver gang har de fået en tak op på kvalitet og ikke mindst ydeevne.

Følelsen, størrelsen og vægten

I de nye udgaver af Tiempo Legend støvlerne har Nike implementeret X1.1 grunddesignet, som man bl.a. også kender fra Nike Hypervenom støvlerne. Sammenlignet med klassiske læder-fodboldstøvler giver det en helt unik følelse. Dette skyldes bl.a. at forfoden er gjort lidt bredere mens den igen snævre ind omkring tæerne.

Hvis du har spillet i en tidligere udgave af Tiempo Legend mærke du straks forskellen – og det er uden tvivl på en positiv måde.

På trods af at hele overdelen på Nike Tiempo Legend er lavet i kængurulæder er det lykkedes Nike at gøre støvlen meget let. De nyeste udgaver er målt til kun 245 gram, hvilket måler sig med en lang række af de nyeste syntetiske støvler på markedet.

Nike Tiempos “Touch” og beskyttelse

Helt grundlæggende har Nike Tiempo alle de fordele som klassiske læderstøvler har. De giver en rigtig god beskyttelse af foden, samtidig med at kængurulæderet gør den meget holdbar og stærk. Hvis du er vant til at spille i læderstøvler giver den dig samtidig et fantastisk “bredt” touch på bolden, som mærke over hele oversiden af støvlen.

Nike har introduceret ACC (All Condition Control) til deres læderstøvler, hvilket er en behandling af læderet der gør at de performer endnu bedre i vådt vejr. Sammenlignet med den tidligere udgave af Nike Tiempo optager den nye 5. udgave hele 73% mindre vand på regnvåde baner. Det føles tydeligt, hvis du tidligere har spillet i læderstøvler uden ACC eller tilsvarende opbygning.

Den samlede vurdering af Nike Tiempo Legend

Hvis vi kort skal opsummere vores indtryk af Nike Tiempo Legend fodboldstøvlen, så bliver det meget positivt. Hvis du enten er til læderstøvler generelt eller gerne vil have en fodboldstøvle med god beskyttelse, så kan vi uden at tøve anbefale Nike Tiempo Legend.

På baggrund af den styrker anbefaler vi især fodboldstøvlen til spillere som enten ofte sparker hårdt til bolden eller kommer i mange taklinger og nærkampe. Det er derfor bl.a. en støvle som mange målmænd og forsvarspillere kan nyde godt af. Det betyder dog ikke, at den ikke fungerer til offensivspillere. Jeg har personligt oplevet et par angribere i serie 3 der har banket mange mål ind iført Nike Tiempo Legend fodboldstøvler, så hvis man som offensivspiller er til læderstøvler er det også et rigtig godt alternativ.

Videoanmeldelse af Nike Tiempo Legend V

Herunder finder du en god overordnet videoanmeldelse af Nike Tiempo Legend. Denne anmeldelse giver dig et indblik i det første indtryk og fornemmelse du oplever, når du spiller i Nike Tiempo Legend.

Hvad siger Nike selv om Tiempo fodboldstøvlen?

På Nike hjemmeside kan du se hvordan fodboldstøvlen præsenteres og hvilke ord Nike selv sætter fokus på: Se det her.

Forsvarsspilleren Jerome Boateng er gjort til frontfigur for støvlen, hvilket passer meget godt med de kvaliteter vi ser i dem. Derudover har Nike valgt at bruge følgende udtryk til at beskrive støvlens egenskaber: “Dominating Touch”. Der er ikke nogen tvivl om at Nike har valgt denne beskrivelse, da de på dette område har taget læderstøvler til et nye niveau, bl.a. på grund af ACC teknologien.