Puma fodboldstøvler

De mest traditionelle og klassiske Puma fodboldstøvler er uden tvivl Puma King. For mange har denne model en særlig status, på samme måde som Copa Mundial og World Cup har for mange Adidas fanatikere. De nyere Puma fodboldstøvler – evoSpeed og evoPower – har dog bevist, at Puma ikke kun kan lave klassiske støvler, men også formår at være med på det nye og moderne område.

KØB DINE PUMA FODBOLDSTØVLER BILLIGT HER ➜

Puma fodboldstøvler

Læs anmeldelser og beskrivelser af de forskellige Puma fodboldstøvler her:

Puma King
Puma evoPower
Puma evoSpeed

Puma fodboldstøvler til alle

En af Pumas store fordele, sammenlignet med de større mærker, er et prisniveau der ofte ligger en smule under. Samtidig kan man altid regne med, at kvaliteten og teknologien i Pumas fodboldstøvler er blandt de bedste på markedet.

Puma fodboldstøvlernes historie

Det hele startede i 1948 da Rudolf Dassler startede Puma.

Virksomheden “Puma Schuhfabrik Rodolf Dassler” blev startet som en skoproducent og allerede det første år lancerede Puma deres første fodboldstøvle.

Den første Puma fodboldstøvle

Navnet på den første fodboldstøvle lavet af Puma blev “ATOM”. Flere af spillerne på Vesttysklands landshold tog hurtigt støvlerne til sig. Det første tyske mål efter krigen blev da også scoret i et par Puma ATOM fodboldstøvler.

Ikke lang tid efter blev Puma de første i verden til at introducere fodboldstøvler med skrueknopper. Dette skete i 1952. Fodboldstøvlen med skrueknopper blev bl.a. udviklet i samarbejde med Vesttysklands landstræner Sepp Herberger. Da støvlen var bygget med ATOM-støvlen som fundament blev navnet SUPER ATOM.

Hvis ikke ATOM-støvlen allerede havde være det, så markerede SUPER ATOM i hvert fald begyndelsen på en stor æra med Puma fodboldstøvler.

En lang og flot æra er begyndt

Allerede i 1953 kom Puma på markedet med en nyudviklet og opdateret udgave af fodboldstøvlen med skrueknopper. Navnet blev Puma Brasil.

Mange store spillere tog disse og de efterfølgende Puma-modeller til sig. De fleste Hannover 96-spillere spillede da også i Puma Brasil fodboldstøvler da de vandt det tyske mesterskab i 1954.

Mere historie fra Puma selv

Hvis du er interesseret i mere historie om Puma og deres udvikling, så kan vi anbefale at tage et kig på Pumas egen hjemmeside:

Den officielle historie fra Puma

Her finder du ikke bare historien om Pumas fodboldstøvler, men derimod historien om hele firmaet og deres andre produkter.

Puma fodboldstøvler