Hummel fodboldstøvler

Hummel fodboldstøvler er det bedste bud på gode danske støvler – og det er ikke kun pga. at vores rød/hvide hjerte, men vi mener at man med flere af modellerne får rigtig meget støvle for pengene.

KØB DINE FODBOLDSTØVLER BILLIGT HER ➜

Hummel fodboldstøvler

Lidt af historien bag Hummels fodboldstøvler

Hummels historie går helt tilbage til 1923 – og sjovt nok startede det hele med et par fodboldstøvler.

De første Hummel fodboldstøvler

De første Hummel fodboldstøvler blev fremstillet af den unge skomager Albert Messmer tilbage i 1919. Efter at have set en fodboldkamp i silende regn mente han, forståeligt nok, at dette kunne være gavnligt.
Kort tid efter startede han sammen med sin bror virksomheden Messmer & Co. der skulle gå hen og blive til det vi i dag kender som Hummel. Virksomheden blev på daværende tidspunkt stiftet i byen Eppendorf som er en forstad til Hamborg.

Den første gang navnet Hummel bruges

Første gang navnet Hummel blev brugt var i 1923, da firmaet lancerede en kollektion af sportssko der gik under dette navn. Denne kollektion indeholdt blandt andet også fodboldstøvler.

Vi skal dog helt frem til år 1956 før virksomhedens navn blev ændret til Hummel. Dette skete i forbindelse med Bernhard Weckenbrocks ovetagelse af virksomheden.

Læs mere om Hummels historie

På Hummels hjemmeside kan du læse endnu mere om deres historie – også de dele som ikke relaterer sig til fodboldstøvler:

Hummels historie

Mere end 90 år har Hummel nu eksisteret – og der er masser af sjove historier og glædelige øjeblikke fra deres historie. Lige fra udviklingen af de første Hummel fodboldstøvler til europamesterskabet i 1992 og Christian Stadils indtræden og revolution af virksomheden.

Hvis du har en lille forkærlighed for Hummel er det i hvert fald værd at bruge et par minutter på.