Diadora fodboldstøvler

Med Diadora fodboldstøvler får du ikke bare fodboldstøvler i god kvalitet. Italienske Diadora er ligeledes garant for fedt og specielt design. Da Diadora fodboldstøvler samtidig ikke er de mest solgte i Danmark, så har du muligheden for at finde et par fede og specielle fodboldstøvler, som der sandsynligvis ikke er andre på dit fodboldhold som har.

KØB DINE DIADORA FODBOLDSTØVLER BILLIGT HER ➜

Diadora fodboldstøvler

Den korte fortælling om Diadora fodboldstøvler

Det startede med noget helt andet end Diadora fodboldstøvler

Da Diadora startede op i 1948 var det med noget helt andet end fodboldstøvler, selvom virksomheden hurtigt bevæge sig i retning af produktion af fodtøj til sport.

Da Diadora startede op i 1948 var deres fokus på produktion af fodtøj til vandreture og hårdt manuelt arbejde.

Den ekspertise som Diadora dengang opbyggede omkring kvalitet og holdbarhed blev nogle af holdepunkterne da virksomheden udviklede sig videre op gennem 1960’erne.

De første Diadora fodboldstøvler

Diadora gik først rigtigt over til at producere fodtøj til sport i 1960’erne. Det var også i dette årti at de første Diadora fodboldstøvler kom til verden.

Lige fra starten, hvor Diadora fodboldstøvler blev lavet i hånden, var italienernes største fokus på kvalitet. Da de senere gik hen til maskinel masseproduktionen var det stadigvæk med samme fokusområde som højeste prioritet.

Læs mere om Diadoras historie

Ønsker du at læse lidt mere om Diadoras historie – også den del der ikke omhandler fodboldstøvler, så er det værd at besøg Diadoras officielle hjemmeside:

Diadoras historie

Her finder du en kort gennemgang og billedkavalkade af Diadoras udvikling indenfor fodtøj. Dette tager dig lige fra de første Diadora fodboldstøvler til cykelsko og Katy Perry sneakers.