Indendørs fodboldsko – top 8 lige nu

Black Week 2021 DK

Her har du listen med de 8 indendørs fodboldsko, som vil gøre indendørssæsonen endnu bedre! Dette er de 8 par vi mener er de fedeste og bedste på markedet lige nu.

Når græssæson lakker med ende og efteråret er godt igang, så er det tid til at se frem mod den spændende indendørssæson. Det giver samtidig mening at vurdere, om det kunne være på tide at udskifte de gamle indendørs fodboldsko.

KØB DINE INDENDØRS FODBOLDSKO BILLIGT HER ➜

Derfor har vi herunder valgt at præsentere 8 indendørs fodboldsko, som med sikkerhed vil gøre glæden ved indendørsfodbold endnu større.

Nike Mercurial Victory V
IC Blå/Sort/Neon
Nike Mercurial Victory V IC Blå-Sort-Neon indendørs fodboldsko

Nike MercurialX Finale
IC Blå/Sort/Neon
Nike MercurialX Finale IC Blå-Sort-Neon indendørs fodboldsko

Nike MagistaX Proximo
IC Rød/Hvid
Nike MagistaX Proximo IC Rød-Hvid indendørs fodboldsko

Nike MercurialX Proximo
IC Blå/Sort/Neon
Nike MercurialX Proximo IC Blå-Sort-Neon indendørs fodboldsko

Adidas Spezial
Blå/Hvid
Adidas Spezial Blå indendørs fodboldsko

Adidas X 15.1 Primeknit Court
IN Orange/Sort
Adidas X 15.1 Primeknit Court IN Orange-Sort indendørs fodboldsko

Adidas X 15.1 Court
IN Orange/Sort
Adidas X 15.1 Court IN Orange-Sort indendørs fodboldsko

Joma Super Regate
IN Grøn/Hvid/Sort
Joma Super Regate Grøn-Hvid-Sort indendørs fodboldsko

De vigtigste 3 egenskaber ved indendørs fodboldsko

Når du skal finde det rigtige par sko til indendørs fodbold er der en række parametre, som vi ikke mener man skal gå på kompromis med, hvis man ønsker at yde sit bedste på banen.

Det er disse 3 parametre, som har gjort at de 8 ovenstående indendørssko har fundet vej til vores liste. De ligger alle 8 i den bedste del indenfor alle 3 parametre – og har derudover også udseendet med sig efter vores mening.

Skridsikre såler – under alle forhold

Et område som man under ingen omstændigheder kan gå på kompromis med er de skridsikre såler. Stort set alle indendørssko slår på at være skridsikre, men der er stadigvæk stor forskel på, hvordan de i praksis fungere.

Slidtage påvirker meget forskelligt, alt efter hvordan sålen er bygget op. På nogle indendørs fodboldsko vil man derfor opleve, at den skridsikre følelse forsvinder efter relativt kort brug.

Et andet område som adskiller sålerne på forskellige indendørssko er, når de kommer i kontakt med fremmedlegmer som f.eks. støv eller små papirstykker. Her er nogle såler betydeligt bedre til at frastøde fremmedlegmerne end andre.

Det er vores vurdering, at alle indendørs fodboldsko på vores top 8 ligger i den øverste ende af feltet, når det gælder skridsikre såler.

Kontrol over bolden

Som med udendørs fodboldstøvler er kontrollen med bolden ekstremt vigtig. Det er primært overdelen på skoen som er afgørende i denne situation – og de 8 udvalgte sko viser at det ikke nødvendigvis er et bestemt materiale eller design der giver dette.

Ens for de udvalgte sko er dog, at vi har vurderet de både i forbindelse med driblinger og skud ligger helt i toppen af hvad med kan forvente omkring boldkontrol.

Opbygning der giver foden støtte

En god indendørs fodboldsko skal også give en solid støtte og beskyttelse til foden, da indendørs fodbold giver en masse vrid og generelt belaster fod og ankel en del.

Det er primært hele opbygningen af skoen, samt støtten i hælen, som er afgørende for dette punkt. Nogle af de udvalgte sko præstere bedre end andre på dette punkt, men de giver alle 8 en solid beskyttelse og støtte.