Adidas X

Adidas X er udviklet til den kampafgørende spiller, som kan gøre det uventede og på hvilket som helst tidspunkt kan dukke op og afgøre kampen. Er du denne type spiller? Så er Adidas X perfekt til dig.

Adidas annoncerede i maj 2015 at alle deres tidligere fodboldstøvler nu skulle erstattes af Adidas Ace og Adidas X. Det er derfor nu slut med nye udgaver af Predator, Adizero F50 og alle de andre. Adidas X og Adidas Ace er de nye konger!

KØB DINE ADIDAS X FODBOLDSTØVLER BILLIGT HER ➜

De forskellige Adidas X

Herunder kan du se de forskellige Adidas X modeller som findes på markedet lige nu, samt hvor du finder disse fodboldstøvler billigst.

Adidas X 15.1
FG/AG Sort/Pink/Gul
adidas X 15.1 FG-AG Sort-Pink-Gul

Adidas X 15.1
Skind FG/AG Sort/Pink/Gul
adidas X 15.1 Skind FG-AG Sort-Pink-Gul

Adidas X 15.1
SG Sort/Pink/Gul
adidas X 15.1 SG Sort-Pink-Gul

Adidas X 15+
Primeknit FG/AG Gul/Orange/Pink
adidas X 15+ Primeknit FG-AG Gul-Orange-Pink fodboldstøvler

Adidas X 15.1
FG/AG Gul/Pink/Sort
adidas X 15.1 FG-AG Gul-Orange-Pink fodboldstøvler

Adidas X 15.1
SG Gul/Pink/Sort
adidas X 15.1 SG Gul-Orange-Pink fodboldstøvler

Spillere i Adidas X

En lang række af de store profiler i europæisk fodbold har valgt at spille i Adidas X fodboldstøvler. Herunder er liste nogle af disse, samt hvornår de er spottet med støvlerne på.

David Silva (Manchester City 2015)
Luis Suarez (Barcelona 2015)
Roberto Firmino (Liverpool 2015)
Micah Richards (Aston Villa 2015)

Ovenstående spillere er bare et lille udklip af de professionelle som har valgt at spille med denne unikke fodboldstøvle. Primært er der tale om offensive spillere, som Adidas også selv lægger op til, men den passer også perfekt til en spiller som Micah Richards. Han spiller primært i midterforsvaret eller på back positionen, men det gør ham ikke mindre til en X-faktor end mange offensive spillere. Når han bevæger sig med frem på banen er han ikke alene målfarlig, men kan også gøre det uventede og afgøre kampe.

Derfor er Adidas X-fodboldstøvlerne ikke kun for offensive spillere, men derimod for alle spillere som kan være kampafgørende og gøre det uventede.

Anmeldelse af Adidas X

Adidas X fodboldstøvlen er udviklet til spilleren der kan lave det overraskende og modige. Der er da heller ikke nogen tvivl om, at Adidas selv levede op til disse to ting med præsentationen af Adidas X i foråret 2015. Ikke nok med at man valgte at præsentere to nye siloer (Adidas X og Adidas Ace), man valgte samtidig at sende alle de tidligere modeller på pension (med undtagelse af Adidas Messi). Dette var en kæmpe overraskelse for stort set alle fodboldstøvlefans.

Adidas har identificeret to spillertyper – og valgt at lave en fodboldstøvle til hver af disse. Her er Adidas X støvlen som skal hjælpe den farlige og overraskende spiller til at udfylde sit fulde potentiale. Har du X-factor og elsker at gøre den afgørende forskel på banen, så kan Adidas X meget vel være støvlen for dig.

Adidas X, komfort og beskyttelse

Helt grundlæggende Adidas X en fodboldstøvle der sidder rigtig godt og tæt til foden. Komfort er et stort fokusområde for Adidas og det mener jeg også er tydeligt at mærke på Adidas X fodboldstøvlerne.

Der er primært to elementer i Adidas X der får den til at sidde så tæt og behageligt på foden. Det ene er den relativt høje krave/kant på støvlen (TechFit Collar). Den er med til at holde støvlen helt tæt til foden og giver derudover også en sikkerhed og beskyttelse op mod anklen.

Det andet element er hælen på støvlen, som indeholder en form for ”memory skum” – den tilpasser sig derfor hælen og ligger sig tæt omkring den. Det er en ting man måske lige skal vende sig til, men efter et par ture i støvlen er det et kæmpe plus.

Når vi taler om komfort skal man dog heller ikke glemme det nye ”X-cage” design som Adidas X 15.1 er udstyret med. Dette er de elementer som se på inderside og ydersiden af støvlen. Disse elementer har til opgave at støtte foden, da store dele af støvlen ellers er lavet for at sikre en let vægt. At skabe stabiliteten, nærheden og komforten gennem dette element fungere super godt og er en af de mere banebrydende elementer ved støvlen.

Adidas X med bolden – hvordan præsterer de?

Adidas X er lavet i et nydesignet materiale kaldet ”X-skin”. Denne overdel er lavet i tre lag og er designet til dels at give komfort og beskyttelse, men i lige så høj grad at kunne præstere under alle typer forhold og vejr.

Når man mærker på overdelen får man en tydelig fornemmelse af, at det er en støvle der er designet til at give ekstra god kontrol med bolden. Teksturene i overdelen er meget markante og når man spiller med støvlen er det tydelig at mærke hvordan den ”griber fat” i bolden. Derudover giver overdelen også en god friktion i forbindelse med spark således at man kan skrue bolden en smule nemmere end med de fleste andre fodboldstøvler. Som et sidste plus er overdelen ligeledes tyk nok til, at beskytte foden ved gentagende hårde spark.

Videoanmeldelse af Adidas X 15.1

Herunder ser du en dansk videoanmeldelse af Adidas X, som vi mener dækker de primære egenskaber ved støvlen rigtig fint. Vi kan derfor uden tvivl anbefale dig at se den.