Puma King fodboldstøvler

Puma King er den helt klassiske fodboldstøvle fra Puma. Denne støvle har samme status for Puma tilhængere, som Copa Mundial har for Adidas tilhængere. En klassisk og solid fodboldstøvle til dig der foretrække et klassisk look og en god følelse.

KØB DINE PUMA KING FODBOLDSTØVLER BILLIGT HER ➜

De forskellige Puma King fodboldstøvler

Herunder kan du se de forskellige Puma King modeller som findes på markedet lige nu, samt hvor du finder disse fodboldstøvler billigst.

Puma King II
FG Sort/Hvid
Puma King II FG Sort-Hvid fodboldstøvler

Puma King II
FG Hvid/Sort
Puma King II FG Hvid-Sort fodboldstøvler

Puma King II
FG Gul/Sort
Puma King II FG Gul-Sort fodboldstøvler

Puma King II SL
FG Gul/Sort
Puma King II SL FG Gul-Sort fodboldstøvler

Spillere i Puma King

Puma King er en klassiker indenfor fodboldstøvler og der er da heller ikke noget at sige til, at en del professionelle spillere har brugt denne fodboldstøvle i kamp. Herunder kan du se en liste med nogle af de spillere som er set spille kamp i støvlen:

Mikel Arteta (Arsenal)
Yaya Toure (Manchester City)
Kevin Nolan (West Ham)
Phil Jones (Manchester United)
Andrea Caracciolo (Novara)
Jakob Poulsen (Danmark)

Anmeldelse af Puma King

Nedenstående anmeldelse giver en rigtig god beskrivelse af fordele, ulemper og specielle elementer ved Puma King. Anmeldelsen er et par år gammel, men fakta og beskrivelsen holder stadigvæk.

 

 

Hvorfor skal jeg vælge Puma King?

Om du skal vælge at spille i Puma King eller ej afhænger af en række forskellige ting, men vi har her prøvet at opsummere nogle af de vigtigste punkter du lige skal tjekke af inden du vælger denne støvle.

Har du en klar præference i forhold til at spille med læderstøvler eller fodboldstøvler i kunstmateriale? Flere og flere spillere har dette som deres første kriterie i udvælgelsen af fodboldstøvle – og det er der egentlig ikke så meget at sige til. Der kan være en stor forskel på følelsen af at spille i de to forskellige typer fodboldstøvler. Har du en helt klar præference for støvler i kunstmaterialer kan du derfor hurtigt udelukke Puma King. Er du derimod en spiller som godt kan lide en klassisk fodboldstøvle i det bedst læder på markedet, så dette meget vel være det bedste valg for dig.

Et andet punkt som vægter højt for mange fodboldspillere er beskyttelse og holdbarhed. Her er Puma King helt oppe blandt de bedste fodboldstøvler på markedet. Ofte ser man at f.eks. målmænd, forsvarspillere og og defensive midtbanespillere vægte dette højt, men man ser også flere og flere andre spillere på især serie-niveau som prioriterer dette højt.

De sidste to punkter vi vil nævne som kendetegn for King-modellen er komfort og kontrol. Dette er også to punkter som Puma selv fremhæver på deres hjemmeside, når du skal beskrive støvlen. I forhold til mange andre modeller vejen denne fodboldstøvle en lille smule mere, om det skyldes bl.a. at man har valgt at prioritere komfort. Hvis du tidligere har været vant til lette fodboldstøvler vil du derfor helt sikkert opleve en støvle som sidder rigtig godt og blødt på foden, samtidig med du også får et blødt touch på bolden.