Puma evoSpeed

Puma evoSpeed kollektionen giver dig nogle af de bedste fodboldstøvler på markedet. Med fart og præcision er Puma evoSpeed en støvle som mange af verdens største stjerne har valgt at spille i, f.eks. Radamel Falcao, Sergio Agüero og Oliver Giroud.

KØB DINE PUMA EVOSPEED FODBOLDSTØVLER BILLIGT HER ➜

De forskellige Puma evoSpeed

Herunder kan du se de forskellige Puma evoSpeed modeller som findes på markedet lige nu, samt hvor du finder disse fodboldstøvler billigst.

Puma evoSPEED SL
FG Sort/Gul
Puma evoSPEED SL FG Sort-Gul fodboldstøvler

Puma evoSPEED SL
Skind FG Sort/Gul
Puma evoSPEED SL Skind FG Sort-Gul fodboldstøvler

Puma evoSPEED SL
FG Blå/Hvid/Orange
Puma evoSPEED SL FG Blå-Hvid-Orange

Puma evoSPEED SL
Skind FG Blå/Hvid/Orange
Puma evoSPEED SL Skind FG Blå-Hvid-Orange

Spillere i Puma evoSpeed

evoSpeed støvlen fra Puma er ikke en hvilken som helst støvle på markedet. Den er blandt de letteste topstøvler på markedet, hvilket har gjort den til en populær støvle blandt en lang række professionelle spillere. Herunder er listet nogle af de spillere, som gennem årene er set spille eller træne i Puma evoSpeed fodboldstøvler.

Santi Cazorla (Arsenal)
Mikel Arteta (Arsenal)
Sergio Aguero (Manchester City)
Marco Reus (Dortmund)
Antoine Griezmann (Atletico Madrid)
Olivier Giroud (Arsenal)
Marcin Wasilewski (Polen)
Rasmus Elm (Sverige)
Mario Gomez (Tyskland)
Silvestre Varela (Portugal)
Stephan Lichtsteiner (Juventus)

Som man kan se af listen er det primært offensive spillere, både på midtbanen og i angrebet, som spiller med Puma evoSpeed støvler. Årsagen til dette er egentlig meget naturlig, da man har ofret en del af den støtte og sikkerhed som mange defensive spillere værdsætter højt. Til gengæld har man åbnet en masse fordele for de offensive spillere, hvilket er en god årsag til at en række verdensstjerner har denne fodboldstøvle som deres foretrukne.

Anmeldelse af Puma evoSpeed

evoSpeed er først og fremmest en fodboldstøvle udviklet til at give fart, hvilket bl.a. ses af den ekstremt lette vægt. Da vi i 2015 lavede vores første gennemgang af de letteste topmodeller på markedet kom evoSpeed ind på en suveræn førsteplads. Men Puma har med denne fodboldstøvle ikke bare skabt en let støvle, men ligeledes en fodboldstøvle der giver god støtte og bevægelighed.

Nedenstående video er Unisports gennemgang af denne model og her får du en lang række brugbare informationer. Der tages udgangspunkt i de tekniske data, men du får også et indblik i hvordan den føles at have på. En rigtig fornuftig video som helt sikkert er værd at se, hvis du overvejer at købe et par evoSpeed fodboldstøvler.

Tilbud på Puma evoSpeed

Puma udvikler konstant nye farvevarianter af deres topstøvler. Der er derfor næsten altid gode tilbud at finde på de farveudgaver som ikke længere er de nyeste.

Kunne du godt tænke dig en Puma evoSpeed fodboldstøvle til en god pris er det værd at holde øje med når der kommer nye farver, for så er der næsten altid også en ældre farve som kommer på tilbud.